Buypass Go SSL på lufta!

Etter å ha kjørt i pilot over en lengre periode, er vårt nye TLS/SSL-sertifikat basert på ACME-protokollen nå tilgjengelig for alle som ønsker å ta det i bruk. Produktet heter Buypass Go SSL og er et domenevalidert sertifikat med 180 dagers levetid. Sertifikatet tilbys gratis via ACME-protokollen, noe som gjør det mulig å automatisere registrering, bestilling, validering og utstedelse av sertifikater. Med bruk av ACME slipper man også å huske på å måtte fornye sertifikatene – dette skjer automatisk ved bruk av ACME-klienter som Certbot. Vi anbefaler at dette sertifikatet først og fremst benyttes til sikring av server – til server – kommunikasjon.

Dersom du ønsker mer informasjon om Buypass Go SSL og ACME, ta en titt her.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s