Buypass Go SSL på lufta!

Etter å ha kjørt i pilot over en lengre periode, er vårt nye TLS/SSL-sertifikat basert på ACME-protokollen nå tilgjengelig for alle som ønsker å ta det i bruk. Produktet heter Buypass Go SSL og er et domenevalidert sertifikat med 180 dagers levetid. Sertifikatet tilbys gratis via ACME-protokollen, noe som gjør det mulig å automatisere registrering, bestilling, validering og utstedelse av sertifikater. Med bruk av ACME slipper man også å huske på å måtte fornye sertifikatene – dette skjer automatisk ved bruk av ACME-klienter som Certbot. Vi anbefaler at dette sertifikatet først og fremst benyttes til sikring av server – til server – kommunikasjon.

Dersom du ønsker mer informasjon om Buypass Go SSL og ACME, ta en titt her.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s